Larraldea Sagardotegia

Baztango sagardo ekologikoa,
orain kooperatiboa

Gure gisara

Larraldea Sagardotegia 1993an sortu zen eta orduz geroztik erreferentziazko otordu lekua da Baztandarrendako.

Agian Euskal Herriko lehenbiziko sagardo ekologikoa dena bertan hasi zen 1995ean, eta orduz geroztik sagardo ekologikoa eta arrunta ekoizten dira. Jesus Angel Garciaren lekukoa Eztibeltza Kooperatibak hartu du eta, gure gisara, sagardogintzaren ertzak arakatuko ditugu.

Baztango sagardien fruituak balioa du guretako, gure sagardo Nafarra egiten dugu eta bertatik bertara zaindutako otordua eskaintzen, taska giroan.

Sagardotegi Garaia, urtarrilaren 20tik maiatzaren 31ra.

Ortzirale arratsaldetik igandera irekia, baita besta egunetan ere. Erreserbatzea komeni da.
Ortzirale eguerdian bazkaldu nahi baduzu kontsultatu ezazu.
15 pertsona inguruko talde koxkorrendako asteko edozein egunetan irekitzen dugu.

Taldeek, Arizkungo Gamioxarrean bisita gidatua eginez otordua osatzen ahal dute.

Sagardo salmenta zuzena.

SAGARDOTEGIKO
MENUA:

Txorizoa sagardotan itoa
Bakailu tortila. Azpilkuetako Dutarimuno arrautza ekologikoekin egina.
Txuleta.
Baztango gasnak, sagar eztia eta giltxaurrak.
Eltzeko kafea.
Txotx, nahi adina.
35€

Oharrak:

– Haragi gehiago eskatuz gero, prezioari pisuka gehituko zaio.
– Taldean barazkijalerik edo beganorik baldin badago, kontsultatu.
– Haurrendako menua ere egon badago, informatu zaitez.

Ekainean eta uztailean 30 pertsona baino gehiagoko taldeendako zerbitzua emanen da. Kontsultatu.

Abuztuko irekiera: abuztuaren 15etik 31ra, ortziraletik igandera. Abuztuaren 25 hetsia.

Tellari karrika 31794 Lekaroz – Baztan