Larraldea Sagardotegia

Gure gisara

Larraldea Sagardotegia 1993an sortu zen eta orduz geroztik erreferentziazko otordu lekua da Baztandarrendako.

Agian Euskal Herriko lehenbiziko sagardo ekologikoa dena bertan hasi zen 1995ean, eta orduz geroztik sagardo ekologikoa eta arrunta ekoizten dira. Jesus Angel Garciaren lekukoa Eztibeltza Kooperatibak hartu du eta, gure gisara, sagardogintzaren ertzak arakatuko ditugu.

Baztango sagardien fruituak balioa du guretako, gure sagardo Nafarra egiten dugu eta bertatik bertara zaindutako otordua eskaintzen, taska giroan.

Sagardotegi Garaia, urtarrilaren 18tik maiatzaren 31ra.

Ortzirale arratsaldetik igandera irekia, baita besta egunetan ere. Erreserbatzea komeni da.
Ortzirale eguerdian bazkaldu nahi baduzu kontsultatu ezazu.
15 pertsona inguruko talde koxkorrendako asteko edozein egunetan irekitzen dugu.

Taldeek, Arizkungo Gamioxarrean bisita gidatua eginez otordua osatzen ahal dute.

Sagardo salmenta zuzena.

Udako irekiera: abuztuaren 15etik 31ra, ortzegunetik igandera. Abuztuaren 25ean hetsia.
SAGARDOTEGIKO
MENUA:

Txorizoa sagardotan itoa
Bakailu tortila. Azpilkuetako Dutarimuno arrautza ekologikoekin egina.
Txuleta.
Baztango gasnak, sagar eztia eta giltxaurrak.
Eltzeko kafea.
Txotx, nahi adina.
40€

Oharrak:

– Haragi gehiago eskatuz gero, prezioari pisuka gehituko zaio.
– Sagardotegiko menua ez da elkarbanatzen ahal.
– Menu guzietan sagardoa edaten ez dutenendako sagar zuku ekologikoa izanen da.
– Menuan ez dira ardoa, garagardoa edo kopak sartzen.

Tellari karrika 31794 Lekaroz – Baztan